Generelle oplysninger

Discount Hesteudstyr V/ RC Foder I/S

Vandrigsvej 15

4660 Store Heddinge

CVR nr.: 34109362

Telefon: 29463383

Email: rcfoder@gmail.com

Betaling

Discount Hesteudstyr modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Al handel hos Discount Hesteudstyr V/ RC Foder I/S  foregår på dansk. Du kan finde informationer om dine tidligere ordrer ved at logge ind på din konto (se øverst på websitet).

Levering

Discount Hesteudstyr tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 14 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.

Forsendelser i Danmark

Fragtfri ved køb over 500,- Køb under 500,- er fragten fra kr. 49,-

Forsendelser til Sverige og Finland

DKK. 200,- på pakker op til 20 kg 

Levering af varer fra Discount Hesteudstyr anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker udfra den valgte forsendelsesform. 

Dine varer sendes med Post Nord, GLS eller DAO

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. 

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Discount Hesteudstyr V/ RC Foder I/S

Vandrigsvej 15

4660 Store Heddinge

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

- Hvor du modtager ordren.

- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelse kan gives under returformular eller pr mail : rcfoder@gmail.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, kan du købe en pakkelabel HER.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.

- Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.

- Varer, hvor plomberingen er brudt.

- Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Du skal vedlægge en kopi af faktura eller retursedlen.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Dog fratrækkes indbetalt fragt. Ved køb over 500,00 kr. med fragtfri levering, fratrækker vi det beløb vi har betalt i fragt ved tilbagebetaling.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi beløbet betalt for varen, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra vi modtager varen. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling til din bankkonto, hvorfor konto nr. bedes oplyst ved returnering af varen. 

Afhentning i vores butik

På vores webshop er det muligt at vælge at afhente vores produkter i vores butik. På denne måde er det muligt at reservere en vare online, for derefter at afhente varen fysisk i vores butik man-fre 10-19 lør. 10-13. Nå varen afhentes i vores butikr, så gælder samme vilkår, som når du handler i vores webshop.


Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores webshop, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse


Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Personoplysningerne registreres hos Discount Hesteudstyr V/ RC Foder I/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og medejer for RC Foder I/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.discount-hesteudstyr.dk er medejer René Andersen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.discount-hesteudstyr.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Discount Hesteudstyr V/ RC Foder I/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til RC Foder via mail rcfoder@gmail.com

Lovvalg og værneting

Køb af varer på www.discount-hesteudstyr.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.


Klagemuligheder – oversigt og links:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Discount Hesteudstyr via mail rcfoder@gmail.com Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Vil du klage kan der sendes til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: rcfoder@gmail.com

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 01.08.2022